Keynote sprekers hoofdpodium

Jochem Uytdehaage

Als tweevoudig Olympisch Kampioen weet Jochem Uytdehaage alles over hoe maximaal te presteren. Maar ook de andere kant van de medaille kent hij: niet presteren. Deze geleerde lessen over hoe het maximale uit het leven te halen in de sport, privé en werk deelt hij al ruim 10 jaar met het zijn publiek. Wat is het geheim van presteren? Hoe houd je vol om prestaties te blijven leveren, nu en in de toekomst? Het antwoord zit hem in de vitaliteit van jou als mens.

Jochem Uytdehaage verzorgt de sessie: ”Vitaliteit voor een rijker leven”

Cristel van de Ven

Cristel is mede-oprichter en eigenaar van Factor Vijf Organisatieontwikkeling; o.a. bekend van het jaarlijkse Nationaal Onderzoek Duurzame Inzetbaarheid. Zij doet onderzoek naar en adviseert organisaties over thema’s als duurzame personele inzet, leiderschap, strategisch talentmanagement en wellbeing. Naast auteur van tientallen vakartikelen en boekhoofdstukken over deze onderwerpen is Cristel een veelgevraagd spreker in zowel binnen- als buitenland.

Cristel van de Ven verzorgt de sessie: Verandervermogen als motor voor arbeidsmobiliteit

Sjoerd van den Heuvel

Dr. Sjoerd van den Heuvel is werkzaam als Hoofddocent Arbeid & Organisatie aan de Hogeschool Utrecht. Zijn onderzoek is gericht op de ontwikkeling, implementatie en acceptatie van People Analytics. Naast zijn onderzoeksactiviteiten, begeleidt Sjoerd organisaties bij het opzetten en uitvoeren van People Analytics activiteiten, verzorgt bij trainingen, en is hij een veelgevraagd keynote op (internationale) People Analytics congressen. En binnen Hogeschool Utrecht verzorgt hij samen met zijn vakgroep People Analytics onderwijs voor zowel jonge studenten als ervaren professionals.

Sjoerd van den Heuvel verzorgt de sessie: Big Data + Duurzame Inzetbaarheid = Duurzame People Analytics

Prof. dr. Tinka van Vuuren

Tinka van Vuuren staat met één been in de wetenschap en één been in de praktijk. Ze is sinds 2010 bijzonder hoogleraar Vitaliteitsmanagement aan de Open Universiteit Nederland en werkt daarnaast, sinds 2006, als senior consultant bij Loyalis, een merk van a.s.r. en adviseert werkgevers over personeelsbeleid. Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden, zo luidde de titel van haar oratie in 2011 waarin ze het belang van vitaliteitsmanagement uit de doeken doet.

Tinka van Vuuren verzorgt de sessie: Een leven lang leren

Sprekers keuzesessies: Vitaliteit

Albert Sonnevelt

Albert Sonnevelt is directeur van Sonnevelt Opleidingen, marktleider binnen het domein vitaliteit. Het is zijn missie om heel Nederland bewust te maken van een gezonde levensstijl.

Als specialist op het gebied van stress & vitaliteit en expert in succesvolle gedragsverandering, brengt hij je snel naar de kern van je probleem. Hij leert je beperkende patronen te doorbreken om zo een effectief vitaal gedragspatroon te ontwikkelen.

Albert Sonnevelt verzorgt de sessie: Vitaliteit: de code gekraakt

Bertien Dumas

Bertien Dumas Menzis Als arts ben ik getraind om zieke mensen te diagnosticeren, beter te maken. Met elke dag een volle wachtkamer vroeg ik me af, hoe kan dit anders? Ik ben begonnen door zorg anders te organiseren: hoe help je meer mensen met dezelfde middelen. Daarna heb ik prikkels verlegd: hoe wordt de keuze voor de juiste behandeling aantrekkelijker. En uiteindelijk is de vraag: hoe voorkom je dat mensen behandeld moeten worden? Daar zet ik me bij Menzis voor in.

Bertien Dumas verzorgt de sessie: Samen gezond op het werk: van de managementtafel naar medewerker

Marieke de Leede

Marieke heeft een achtergrond in mensenrechten. Na 10 jaar in de financiële sector wilde ze graag directer met mensen werken en is ze ruim 3 jaar geleden het coach vak ingedoken. Met een opleiding als bewustzijnscoach, vitaliteitscoach en yogadocent werkt ze 3 dagen per week voor Adaptics. Hier is Marieke verantwoordelijkheid voor het team van interne en externe medewerkers die de vitaliteitscoaching bij bedrijven uitvoeren en werkt ze zelf als coach.

Marieke de Leede verzorgt de sessie: Vitaliteit, de return on investment van vitaliteitscoaching

Angela Champness

Angela Champness is algemeen directeur MyDailyLifestyle en Register adviseur duurzame inzetbaarheid. Na een succesvolle internationale carrière in het technologische bedrijfsleven, heeft zij 13 jaar geleden MyDailyLifestyle opgezet. Haar visie is om medewerkers te motiveren en te bewegen naar een gezondere leefstijl met persoonlijke coaching en creatief gebruik van technologie. Zij heeft een Bachelor of Commerce en een Masters of Science.

Angela Champness verzorgt de sessie: Burn-out bij millenials: Wat zijn de oorzaken en oplossingen hiervoor?

Theo Niessen

Dr. Theo Niessen is divisiemanager mentaal kapitaal bij MyDailyLifestyle en Associate Lector bij Fontys Hogeschool Mens en Gezondheid. Hij combineert zijn passie voor het ontwikkelen van programma’s die mentale flexibiliteit beogen met het doen van onderzoek en het bieden van mindfulness based interventies.

Theo Niessen verzorgt de sessie: Burn-out bij millenials: Wat zijn de oorzaken en oplossingen hiervoor?

Anne Vos en Sigrid Bos

Anne Vos en Sigrid Bos zijn ambassadeurs op het gebied van Kunst & Cultuur. Zij hebben bij diverse culturele instellingen in het land gewerkt en uiten hun passie nu door zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met cultuur. Cultuur ontregelt, verbroedert, inspireert en zou volgens hun naast de fruitmand op jouw werk aanwezig moeten zijn.

Anne Vos en Sigrid Bos verzorgen de sessie: Leer anders kijken. Ontregel je blik op actuele HR thema’s

Manon van der Lely

Manon heeft meer dan 30 jaar ervaring in HR, marketing en communicatie. Manon heeft als filosofie mensen en organisaties inzicht te geven in zichzelf waardoor zij keuzes maken, en geeft sturing aan de worsteling om de keuzes het in praktijk te brengen. Zij is grondlegster van het concept ”In beweging” bij a.s.r.

Manon van der Lely verzorgt de sessie: Best practice: #asrdoethet: In Beweging in de praktijk

Paulien van Gurp

Paulien heeft ruime ervaring in marketing en financiële communicatie. Paulien zet deze ervaring in om organisaties te ondersteunen bij creëren van arbeidsmobiliteit door laagdrempelig en toegankelijk financieel inzicht.

Paulien van Gurp verzorgt de workshop: Best practice: #asrdoethet: In Beweging in de praktijk

Hanneke Huurman

Hanneke Huurman is sinds 1,5 jaar werkzaam voor SBN. Daarvoor ruim 11 jaar werkzaam geweest binnen het sociaal domein. Zij gaat graag samen met u aan de slag om het onderwerp “financieel fitte medewerkers” tastbaar en haalbaar te maken. Mensgericht en innovatief zijn woorden die haar kenmerken; vanuit die waarden wil zij organisaties inspireren en verder helpen.

Hanneke Huurman verzorgt de sessie: Financieel fitte medewerkers; wat kunt u doen!

Manuela de Jongste

Manuela de Jongste is haar loopbaan begonnen binnen de Gerechtsdeurwaarders branche en heeft na rollen als bewindvoerder & curator leiding gegeven aan diverse teams bij een van de grootste bewindvoerderskantoren in Nederland. Na jarenlang aan de achterkant te hebben geopereerd heeft zij enkele jaren gelden gekozen aan de voorkant te gaan werken en zich te richten op Duurzame Inzetbaarheid van medewerkers met onder meer financieel fitte medewerkers als onderdeel hiervan. Met veel passie en gedrevenheid zet zij zich in om werkend Nederland aan de slag te houden.

Manuela de Jongste verzorgt de sessie: Financieel fitte medewerkers; wat kunt u doen!

Nienke Hulleman

Nienke heeft het vitaliteitsbedrijf Vital2Work opgericht, is kwaliteitsgeregistreerd bedrijfsdiëtist en leefstijlcoach met een marketing & communicatie achtergrond. Zij heeft al meerdere vitaliteitsprogramma’s succesvol bij diverse organisaties geïmplementeerd. Tijdens deze workshop deelt ze haar kennis en ervaring hoe u een effectief programma kan opzetten.

Nienke Hulleman verzorgt de sessie: Het vormgeven en uitvoeren van een effectief vitaliteitsprogramma

Jane Coerts

Jane (1958) is als opleider, trainer en coach verbonden aan Alba-academie. Ze is docent van de vervolgopleidingen Dieper Coachen en Professioneel Coachen in Organisaties en geeft de training Burn-out Preventie. Daarnaast heeft Jane een eigen praktijk en werkt ze met (vrouwelijk) leiderschapsvraagstukken en vitaliteit (verlies en veerkracht). Haar passie is om met mensen en organisaties te onderzoeken waar het stroomt en hoe eventuele stagnaties weer vloeibaar kunnen worden.

Jane Coerts verzorgt de sessie: Vitale organisaties: leven en werken met passie.

Alette Mulder

Alette Mulder is met haar praktijk AM Hormoonspiegel onderdeel van het Amsterdamse Medisch Centrum Wetering. Alette heeft een medische opleiding en is ook gediplomeerd hormoondeskundige. Zij geeft advies en begeleiding aan vrouwen met hormonale klachten op het gebied van voeding, suppletie, beweging en stressreductie. Daarnaast geeft zij workshops en trainingen over o.a. de werking van hormonen en de overgang in relatie tot werk.

Alette Mulder verzorgt de sessie: Werken en de overgang, leid dat maar eens in goede banen

Marieke Verhagen

Marieke Verhagen is Senior Loopbaancoach en trainer bij Projob.
In haar vakgebied heeft Marieke twee specialisaties gekozen die haar erg inspireren. Die van systemisch opsteller en die van mediator met de Verbindende Communicatie als werkmethode. De opleiding van systemisch opsteller heeft haar geleerd totaal anders te kijken naar mensen en hun vraagstukken. De inspiratie om ook een opleiding tot mediator te gaan volgen lag voor haar in het feit dat we allemaal zo snel oordelen en vanuit deze houding zo vaak de verbinding verliezen met waar het nu echt over gaat.

Marieke Verhagen verzorgt de sessie: Werken en de overgang, leid dat maar eens in goede banen

Marja Beumer

Marja Beumer is eigenaar van Projob. Als arbeidsmarktspecialist met > 40 jaar ervaring kijkt zij naar ondernemingen en werknemers vanuit een breed perspectief. Blije mensen door goede verbindingen is haar visie. Daarom stelt zij altijd de klant als individu met unieke behoeften centraal. Zo heeft zij nu met Projob een LevensfasePlus programma ontwikkeld met als doel de werkende vrouw in de levensfase waarin de overgang een rol speelt aandacht te geven. Een grote en belangrijke groep vrouwen die onder druk van maatschappelijke, politieke en technologische veranderingen gerichte aandacht verdient om hen in deze complexe levensfase te behouden voor de arbeidsmarkt, aldus Marja Beumer.

Marja Beumer verzorgt de sessie: Werken en de overgang, leid dat maar eens in goede banen

Michiel Huisman & Paul Wiertz

Paul Wiertz en Michiel Huisman geven met sport-boekingsplatform Champ een nieuwe draai aan het organiseren van sport binnen het thema vitaliteit. Het platform is erop gericht om alle barrières weg te nemen die de motivatie om te (blijven) sporten in de weg staan. Paul en Michiel waren eerder oprichter van Restaurant platform Couverts dat in 2016 verkocht werd aan TripAdvisor.

Michiel & Paul verzorgen de sessie: Sport on the Job: 5 tips om de sportparticipatie hoog te houden

Sprekers keuzesessies: Meten

Peter Dona

Peter is gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van duurzame inzetbaarheid en HR risicomanagement. Daarnaast is hij kerndocent op gebied van DI bij Avans+. Hij is bezig met een promotieonderzoek, heeft diverse boeken geschreven en heeft onder andere de duurzame inzetbaarheid scorecard (DISC) ontwikkeld.

Peter Dona verzorgt de sessie: Maak DI meetbaar – praktijkcasus

Charlotte Bisschops

Hoe behoud jij je medewerkers vitaal & optimaal inzetbaar?
Als adviseur ondersteunt Charlotte organisaties met het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid & vitaliteit van werkend Nederland

Charlotte Bisschops verzorgt de sessie: Businesscase: zo zet je een integraal PMO efficiënter in

Suzan Kleijn

Suzan is Care Manager bij elipsLife en kan bouwen op een brede achtergrond, waaronder inkomensclaims specialist en ICT. Haar passie is het begeleiden van onze dienstverleningspartners en verzekerden bij reintegratie en preventievraagstukken.

Suzan Kleijn verzorgt de sessie: Visie op Verzuim data

Michiel Blankvoort

Michiel, sinds 2017 directeur De Verzuimeconoom, en daarmee verantwoordelijk voor re-integratie en preventie dienstverlening voor bedrijven en instellingen. De Verzuimeconoom is ook een gecertificeerde Arbodienst. Michiel is al decennia actief als specialist op verzuim vraagstukken.

Michiel Blankvoort verzorgt de sessie: Visie op Verzuim data

Sprekers keuzesessies: Opleiding & Ontwikkeling

Carolien van Blitterswijk

Carolien van Blitterswijk is adviseur duurzame inzetbaarheid bij de AWVN, werkgeversvereniging Nederland. Vanuit die rol komt zij bij talrijke organisaties en concretiseert duurzame inzetbaarheid. Haar droom? Meer werkenden met plezier naar het werk. Dit is goed voor iedereen: werkenden zijn gezonder en gelukkiger, werkgevers profiteren van betere prestaties/productiviteit. Klinkt eenvoudig, maar de praktijk is weerbarstig. Carolien weet dit als geen ander en zet haar ervaring als leidinggevende, HR-specialist en facilitator in om beweging te creëren.

Carolien van Blitterswijk verzorgt de sessie: Eigen regie: hoe stimuleer je medewerkers?

Jan Kwint

Jan Kwint is algemeen directeur van LTP, lid van het Sectiebestuur AO/AG van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en auteur van het boek “Ik ben Erica” over de psychologie van Veranderkracht.

Jan Kwint verzorgt de sessie: Veranderkracht vraagt om een open feedbackcultuur

Eva Hafkamp

Het werken met en voor mensen in de functie als trainer, is voor zowel Joris als Eva een blijvende inspiratiebron. Met creativiteit, humor en empathie weet mensen bewegen en in hun eigen kracht zetten. Dit doen zij vanuit liefde en oprechte betrokkenheid.

Eva Hafkamp verzorgt de sessie: Lef & Liefde: het vergroten van het eigen vermogen van mensen en organisaties

Joris van de Griendt

Het werken met en voor mensen in de functie als trainer, is voor zowel Joris als Eva een blijvende inspiratiebron. Met creativiteit, humor en empathie weet mensen bewegen en in hun eigen kracht zetten. Dit doen zij vanuit liefde en oprechte betrokkenheid.

Joris van de Griendt verzorgt de sessie: Lef & Liefde: het vergroten van het eigen vermogen van mensen en organisaties.

Claudia Klokkenmeijer

Sinds 2010 is Claudia Klokkemeijer budgetcoach. Door haar jarenlange ervaring in het HR vakgebied is zij goed in staat om de belangen van een werkgever alsook een werknemer goed in te schatten en de balans te bewaren.
Naast het coachen van medewerkers naar een duurzaam gezond financieel huishouden verzorgt zij ook lessen aan budgetcoaches zodat zij klaar zijn voor de NEN certificering.
Doel: kennis overdragen om mensen te laten groeien.

Claudia Klokkenmeijer verzorgt de sessie: Verzuim & financiële problemen: Herkent u de signalen?

Aleid Erbrink

Aleid is geboeid door alles op het snijvlak tussen mens en werk: wat is er in een organisatie nodig en hoe inspireer je mensen om zich daar ook toe te ontwikkelen? Aleid is betrokken bij Fit for the Future programma’s, waarbij deelnemers hun 21st century skills ontwikkelen om zo te werken aan hun duurzame inzetbaarheid. Ze geniet ervan om met organisaties en mensen samen te werken aan mooie, effectieve programma’s gericht op thema’s, zoals Persoonlijk Leiderschap en Management.

Aleid Erbrink verzorgt de sessie: Tackle de toekomst: leer van Boyan Slat

Marko van der Beek

Marko van der Beek is oprichter en mede-eigenaar van ScanCoaching Nederland en ontwikkelde de methodiek, schreef de opleiding voor coaches en bedacht protocollen voor de zakelijke markt. Door zijn talent van patroonherkenning werd ScanCoaching een krachtige tool, uniek in zijn soort.

Marko verzorgt de sessie: Persoonlijke groei & bloei

Ernst Oosterbosch

Ernst Oosterbosch is mede-eigenaar van ScanCoaching Nederland en begeleidt met deze methode professionals die vragen hebben op het gebied van vitaliteit, persoonlijk leiderschap en zingeving.

Ernst verzorgt de sessie: Persoonlijke groei & bloei

Natascha van der Laan & Jeroen van der Made

Natascha van der Laan, manager Randstad Vakschool. Na mijn studie ging ik direct aan de slag bij Randstad. Als intercedente kreeg ik 10 jaar geleden de eerste vragen over het opleiden van potentiële kandidaten. Dit resulteerde uiteindelijk in de huidige vakschool waar ik nu landelijk verantwoordelijk voor ben. Met Randstad Vakschool maken wij passend wat niet passend lijkt en dragen wij een oplossing aan om iets te doen aan de mismatch op de arbeidsmarkt.

Jeroen van der Made, business development manager. Leren en ontwikkelen staan centraal in de programma’s die ik samen met klanten ontwikkel op gebied van duurzame inzetbaarheid. Inzoomen op wat medewerkers echt nodig hebben om hun werk met plezier te doen en
betrokken te zijn bij de organisatie. De medewerker en de organisatie in zijn kracht zetten, daar geloof ik in!

Natascha & Jeroen verzorgen de sessie: Vooruit kijken, om vooruit te komen.

Sprekers keuzesessies: Arbeidsmobiliteit

Drs. Christel Logemann

Drs. Christel Logemann, algemeen directeur: “Wij geloven dat iedereen, van jong tot oud, op enig moment behoefte heeft aan advies in zijn loopbaan. Samen met professionals ben ik verantwoordelijk voor het proces om te komen tot inzicht en antwoorden.”

Christel Logemann verzorgt de sessie: Organisatie aan zet om duurzaam inzetbaarheid te vergroten

Gé Oerlemans

Gé Oerlemans: “Creativiteit en kennis van het loopbaanvak zijn mijn belangrijkste gereedschappen bij het ontwikkelen van diensten en digitale tools om organisaties en medewerkers te ondersteunen bij het vergroten van inzetbaarheid.”

Gé Oerlemans verzorgt de sessie: Organisatie aan zet om duurzaam inzetbaarheid te vergroten

Stephen Steijger

Stephen Steijger (1973) is geaccrediteerd senior NOBCO-coach, bedrijfstrainer, coach en assessor bij Optimaal Talent, waarvan hij sinds 2001 mede-eigenaar is. Hij wordt ingezet bij top-100 bedrijven en overheidsbedrijven. Zijn dagelijkse opdrachten: training, teamontwikkeling, loopbaan-, job- en executive coaching, facilitator en advies op het gebied van (persoonlijk) talentmanagement. De essentie is vaak gericht op het vergroten van talent- en teamontwikkeling en resultaatgerichtheid in dienst van organisatieontwikkeling ‘Niet vinken, maar vonken. Mensen hebben meer in hun mars en ik help ze eruit te halen wat erin zit.’

Stephen Steijger verzorgt de sessie: Wendbaar Werken: Blij(f) werken tot de pensioenleeftijd!

Erik Steijger

Drs. Erik Steijger MBA (1973) is bedrijfseconoom. Hij heeft ruim twintig jaar managementfuncties in marketing en sales vervuld bij toonaangevende bedrijven in B2B, Retail en Consumer Goods bij onder andere Ahold, Tetra Pak en Continental Bakeries, ook als expat in Egypte en Italië. Hij kent daarmee de “klanten van de klanten”. Erik is momenteel “in dienst” als CCO bij een familiebedrijf in B2B. Een rode draad in zijn carrière is zijn gedrevenheid om de organisatie naar een hoger niveau te brengen door het beste van het beste op het vakgebied van buiten naar binnen te halen.’Je kunt juist vanuit de invulling van je baan een betekenisvol verschil maken voor collega’s, klanten en de maatschappij. To the next level!’.

Erik Steijger verzorgt de sessie: Wendbaar Werken: Blij(f) werken tot de pensioenleeftijd!

Viktor Steijger

Viktor Steijger MGM (1973) is medeoprichter, managing partner en talentontwikkelaar bij Optimaal Talent. Dagelijks vervult hij met veel plezier en gedrevenheid de rol van trainer, (executive) loopbaan- en teamcoach. Aan de Rijksuniversiteit Groningen voltooide hij de executive-studie Master of General Management (MGM), waarbij hij zich specialiseerde in de disciplines talentmanagement en verandermanagement. Voor zijn mastertraject nam hij deel aan de Summer Academy van de Cambridge University. Hij heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in het voorkomen van stress en burn-out enerzijds en werkgeluk anderzijds. Zijn visie op teamwork en talentmanagement in een notendop: ‘Het is een groot voorrecht om een eervolle bijdrage te mogen leveren, zodat mensen, teams of zelfs organisaties gaan swingen. Het is zelfs het leukste wat er is!’

Viktor Steijger verzorgt de sessie: Wendbaar Werken: Blij(f) werken tot de pensioenleeftijd!

Sprekers keuzesessies: Best practices

Anton Stolte

Ervaren binnen NS-Reizigers en Arriva, als Peoplemanager en HR man. Daarnaast ontwikkeld op toerusten in leefstijl door training, coaching en advisering. Projectleider en trainer in leefstijlprogramma’s binnen dienstverlening en productie bedrijven. Na een vitaliteitprogramma betrokken gebleven bij VDR Bouwgroep als HR man. Kerntaak vormt het ontwikkelen van HR instrumenten en versterken van vitaliteit en duurzaamheid, te integreren in de totale VDR visie op duurzaam bouwen en (samen)werken.

Anton Stolte verzorgt de sessie: Duurzaamheid en Vitaliteit binnen de bouw

Antje Stapert

Antje Stapert heeft als loopbaancoach veel ervaring met millennials in haar coachruimte en trainingen. Vanuit HR heeft ze workshops georganiseerd voor leidinggevenden en millennials zelf om bewustzijn en handvatten te genereren. Voor collega loopbaancoaches heeft ze een artikel geschreven voor het landelijke vakblak LoopbaanVisie.

Antje verzorgt samen met Eveline Goldhoorn de sessie: Millennials. Hoe haal je het beste uit én je millennials én je organisatie!

Eveline Goldhoorn

Eveline Goldhoorn is manager polikliniek Vrouw/ kind. Ze heeft als leidinggevende veel ervaring met millennials; zowel werknemers van Amsterdam UMC op diverse werkplekken als stagiaires met diverse opdrachten, achtergronden en opleidingen.

Eveline verzorgt samen met Antje Stapert de sessie: Millennials. Hoe haal je het beste uit én je millennials én je organisatie!

drs. Mariska Pronk

Sinds 2003 werkte Mariska voor zowel overheidsinstanties als MKB- en corporate bedrijven. In verschillende posities heeft zij zowel leiding gegeven als leiding gekregen, met name op PR/Marketing en HR-afdelingen. De afgelopen 10 jaar lag haar focus bij de Kennemer Duincampings op het ontwikkelen van een personeelsbeleid dat ‘tegen de stroom in’ is en indrukwekkende resultaten oplevert. Zo werd De Kennemer Duincampings al 3 keer het beste Leerbedrijf van Nederland, winnaar van de Kroon op te Werk-prijs en wonnen ze de verkiezing van beste Praktijkopleider. Als leiderschapstrainer en human being manager helpt Mariska inmiddels verschillende bedrijven positieve doorbraken te creëren op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Mariska verzorgt de sessie: Best practice De Kennemer Duincampings – Tegen de stroom in!Excellence@Work