Adres

Jaarbeurs (SuperNova)
Jaarbeursplein (ingang oost)
3521 AL Utrecht

Openbaar Vervoer

OV

Jaarbeurs Supernova is zeer goed bereikbaar per trein, bus of tram. Het Centraal Station van Utrecht en het naastgelegen busstation liggen op een loopafstand van zo’n vijf à tien minuten. Kijk op www.9292.nl voor gedetailleerde reisinformatie. Aangekomen in Utrecht volgt u de borden Jaarbeursplein. Bij het verlaten van het station houdt u links aan en neemt u de (rol)trap naar beneden. Vervolgens loopt u rechtdoor, over het Jaarbeursplein, richting Jaarbeurs. Hiervoor steekt u de Croeselaan over en volgt u de brede boulevard naar Entree Oost.

Auto

Auto

Voor een parkeerplaats dicht bij Supernova houdt u parkeerterrein P4 aan. Vervolgens loopt u ons hallencomplex binnen via Entree West. Mochten deze parkeerplaatsen bezet zijn, dan kunt u ook parkeren op P1 of P3. U komt Jaarbeurs via Entree Oost binnen. Lees alles over parkeren bij Jaarbeurs. (link: https://www.jaarbeurs.nl/Parkeren)

Een andere parkeertip is Park & Ride: makkelijk en goedkoop parkeren aan de rand van de stad en verder reizen met het openbaar vervoer. In de omgeving van Utrecht zijn meerdere stations met een Park & Ride-voorziening (link: https://goedopweg.nl/pr) .