Contact

  Heeft u vragen over uw registratie of het programma?
  Neem contact met ons op via 088 58 40 888
  Email naar: inschrijven@vakmedianet.nl

  Of vul het contactformulier in >>

  Vragen over partner- en standmogelijkheden:
  Rick Sassen
  E: ricksassen@vakmedianet.nl
  T: 088 584 06 13
  M: 06-319 33 873


  Hét event Duurzame Inzetbaarheid

  Hét event Duurzame Inzetbaarheid is het vakevent waar u letterlijk en figuurlijk voelt wat duurzame inzetbaarheid inhoudt en wat u moet doen om er binnen uw organisatie mee aan de slag te gaan. We kijken niet alleen naar HR-aspecten maar ook naar leiderschap. Want duurzame inzetbaarheid is geslaagd als het verankerd is in de cultuur van een organisatie.

  Antwoordformulier

  Tarieven

  € 125 p.p. bij deelname vanaf 1 persoon

  *Deze genoemde prijzen zijn inclusief lunch, koffie en thee tijdens de pauzes en de netwerkborrel. Prijs is exclusief BTW.

  >> Inschrijven <<

  Voorwaarden

  Annuleringsvoorwaarden
  Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk vier weken voor het event / opleiding kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van een het event / opleiding is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag inclusief, (indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via inschrijven@vakmedianet.nl.

  Annuleringsvoorwaarden groepen
  Het is niet mogelijk om te annuleren voor losse personen binnen een groepsaanmelding, dit in verband met de reeds toegekende groepskorting. Wel is het mogelijk om voor de persoon die niet kan deelnemen een vervanger te sturen. Plaatsvervangers kunt u doorgeven via inschrijven@vakmedianet.nl.

  Voorwaarden
  Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. , gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.

  Organisatie
  Hét event Duurzame Inzetbaarheid wordt georganiseerd door Vakmedianet B.V.

  Op initatief van
  HR Base