Resultaten Nationaal Onderzoek Over Duurzame Inzetbaarheid 2018
In deze whitepaper vindt u de resultaten van het 8e Nationaal Onderzoek Duurzame Inzetbaarheid dat PW. in samenwerking met Factor Vijf uitvoerde.

Whitepaper werkstress: hoe zit het precies?
De grootste beroepsziekte van het land kost het Nederlands bedrijfsleven handenvol geld. Toch is er veel dat bedrijven kunnen doen om stress bij medewerkers te verminderen en te voorkomen.

Een praktisch alcohol-, drugs- en medicijnbeleid werkt
Een groot deel van het ‘kort verzuim’ in het bedrijfsleven wordt veroorzaakt door gebruik van alcohol, drugs en medicijnen (ADM). We hebben het dan niet gelijk over verslaafden, maar bijvoorbeeld over de kater na een avond alcohol- of ecstasygebruik. Dit kort verzuim is eenvoudig terug te dringen met een doeltreffend beleid. Trafieq, dienstverlener en specialist op het gebied van de aanpak van ADM-problematiek, is ervan overtuigd dat het anders kan. In deze whitepaper vindt u alles over een praktisch ADM-beleid.

Medewerkersonderzoek: Langzaam is duurzaam
Een medewerkersonderzoek (MO) met een eenmalige meting waarvan de resultaten in de la verdwijnen. Het is een verspilling van tijd, geld en energie met doorgaans een negatief effect op het vertrouwen van de medewerker. Maar op welke manier kun je dit voorkomen?

Resultaten Nationaal Onderzoek Over Duurzame Inzetbaarheid 2017
In deze whitepaper vindt u de resultaten van het 7e Nationaal Onderzoek Duurzame Inzetbaarheid dat PW. in samenwerking met Factor Vijf uitvoerde.

Psychoterreur op de werkvloer
Pesten op het werk richt psychische schade aan bij medewerkers en kost veel geld. Daarom pakt de overheid dit onderwerp serieus aan. In veel gevallen meldt het slachtoffer zich ziek, vaak voor langere tijd. Deze whitepaper geeft hiervoor praktische tips.

Zijn uw medewerkers tevreden of juist niet?
In elke organisatie is de tevredenheid van de medewerker belangrijk. Immers; een tevreden medewerker presteert beter en dat zorgt dan weer voor een hogere klanttevredenheid. Rogier Taylor beantwoordt in deze whitepaper de volgende vragen:

      • Hoe check ik op een simpele manier de tevredenheid van mijn medewerkers?
      • Wat zijn daarvan de voordelen voor organisatie én medewerker?
      • Wat is ENPS en hoe werkt dat?
      • Hoe helpt ENPS organisatiedoelen te realiseren?