Inzet op Maat 2017
Lees meer over de achtergrond van de sprekers verbonden aan Inzet op Maat.

Ellie Lust
Ellie Lust

Woordvoerder politie Amsterdam

Biografie

Ellie Lust is naast woordvoerder voor de politie Amsterdam o.a. inzetbaar als spreker, dagvoorzitter, trainer en presentator. Ellie werkte voor haar rol als woordvoerder ruim 20 jaar ‘op straat’ waaronder als wijkagent, hulpofficier van justitie en in de noodhulp. Ook is ze voorzitter van het politienetwerk Roze in Blauw.
Naast het werk als politieagent heeft ze 12 jaar op het hoogste niveau gevolleybald en in het Nederlands team gespeeld.
In 2005 maakt Ellie Lust haar opwachting in AVRO’s Opsporing Verzocht. In 2016 was zij deelnemer aan Wie is Mol?. Inmiddels is zij wekelijks te zien in diverse TV programma’s.

Luk Smeyers
luc-smeyers

Sociale wetenschapper

Biografie

Luk Smeyers was meer dan 25 jaar actief als internationale HR professional in diverse Fortune 500 ondernemingen (Pepsi, Starbucks, Nielsen). In 2000 stond hij als Europese HR VP aan de wieg van Starbucks in Europa en van 2003 tot 2007 was hij Senior Vice President HR Europe bij ’s werelds grootste FMCG marketing-consultancy Nielsen.

Luk is sociale wetenschapper en is mede-oprichter van niche-consultancy iNostix (Leuven). Sinds 2008 is hij actief in het begeleiden van consultants en organisaties op het vlak van voorspellende HR analytics. In 2014 werd iNostix opgenomen in de wereldwijde ‘Top 50 HR Analytics Influencers’. Als een van de weinige Europese expert op het vlak van voorspellende HR analytics begeleidde Luk internationale projecten bij organisaties zoals KPN, ABN-AMRO, Philips, Rabobank, Nederlandse Spoorwegen, Albert Heijn, ING, BNP Paribas.

Cristel van de Ven
cristel-van-de-ven

Adviseur, partner Factor Vijf en Beleids- & organisatiewetenschapper

Biografie

Cristel onderzoekt, adviseert, schrijft, spreekt en doceert over thema’s als sociale innovatie, duurzame inzetbaarheid, diversiteit en leiderschap. Ook zit ze regelmatig besprekingen voor tussen sociale partners, of andere partijen met uiteenlopende belangen. In co-creatie puzzelen op oplossingen die alle partijen dienen, is haar kracht. Cristel is partner bij Factor Vijf en heeft hiervoor onder anderen gewerkt bij Randstad en TNO.
Luister nu de podcast met Glenn van der Burg over de dialoog over duurzame inzetbaarheid

Marc Korse
marc-korse

Trainer en spreker

Biografie

Marc Korse is een ontwapenende trainer en spreker, die zich volledig richt op het beantwoorden van de vraag: hoe word je succesvol? Hij heeft zijn sporen als verkoper verdiend en later als project manager, hij is ondernemer maar bovenal: spreker!

Marc heeft zich jaren verdiept in persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en succes. Het blijkt dat de meest succesvolle mensen en organisaties allemaal een bepaalde zet met principes goed beheersen. Dit kun je de principes van succes noemen en in de basis bestaan ze uit: actie, samenwerking en richting. Met zijn enorme passie voor persoonlijke ontwikkeling brengt Marc de inzichten graag over zodat ook anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Glenn van der Burg
glenn-van-der-burg

Facilitator – presentator – schrijver – People Power

Biografie

Mensgericht organiseren leidt tot betere prestaties en gelukkigere mensen. Glenn werkt daar elke dag vol vuur aan vanuit zijn bedrijf People Power. Als facilitator zorgt hij dat teams een vliegende start maken om hun organisatie mensgericht te maken. Elke maandag om 4 uur presenteert hij het radioprogramma People Power op New Business Radio. En hij is auteur van twee managementboeken: Boven het maaiveld over het ‘waarom’ van leiderschap’ en Management Mythes over de vraag: Werkt de organisatie nog?

Paul ter Wal
Paul ter Wal

Inzetbaarheidsdeskundige en werkgezondheidsarchitect

Biografie

Paul ter Wal is voormalig bedrijfs- en arbeidsrechtjurist, heeft zich ontwikkeld tot inzetbaarheidsdeskundige en werkgezondheidsarchitect. Hij is al meer dan twintig jaar succesvol in spreken, adviseren en opleiden van leidinggevenden en professionals op dit gebied. Paul is een Certified Speaking Professional en Fellow van de Professional Speaking Association UKI.

Paul creëert werkgeluk en loyaliteit met zowel werkgevers als medewerkers. Zijn focus is op het vinden van de ‘non-negotiables’ die de kernwaarden van zowel de individuele medewerker als de organisatie vertegenwoordigen. Dit verbetert de betrokkenheid van medewerkers en op organisatorisch niveau succes – een echte ‘win-win’-relatie.

Brigitte Heslenfeld
Brigitte Heslenfeld

Trainer Trafieq

Biografie

Brigitte Heslenfeld werkt sinds 2012 bij training- en adviesbureau Trafieq. Begonnen als consultant heeft zij vele bedrijven van binnen gezien en advies uitgebracht over het bereiken van de alcohol- drugs- en medicijnvrije werkvloer. Als trainer brengt zij haar kennis en ervaring over de invloed van alcohol, drugs en medicijnen op het functioneren op een levendige manier over op anderen.

Allard van Beek
Allard van Beek

Hoogleraar Epidemiologie van Arbeid en Gezondheid / Hoofd van afdeling Sociale Geneeskunde VUmc