Start-up Plein

We zijn enthousiast over de start-ups die hun nieuwe producten, diensten en oplossingen aan u gaan demonstreren. Leer de nieuwste trends en innovaties op de markt kennen.

 
Sense Health
Sense Health
holland_fit
Kantoor in Beweging

Experience Plein

Dat innovatie en duurzame inzetbaarheid hand in hand gaan bewijst Inzet op Maat u dit jaar met het Experience Plein. Hier kunt u de nieuwste oplossingen op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid écht voelen en ervaren.

 
bellicon nodigt jou van harte uit om plezier te komen maken! Maar ook te relaxen en nieuwe energie op te doen tijdens een potje bouncen op onze Workspace trampoline stand. De bellicon® is oorspronkelijk ontworpen voor revalidatie, maar bouncen op een trampoline is ideaal voor iedereen die aan een goede gezondheid en conditie wil werken. Regelmatig gebruik van de bellicon® op het werk zorgt voor een betere vitaliteit, focus en ontspanning.
Fitbox
hof-catering

Wij, Arbeids- en Organisatiedeskundigen zijn verenigd in de beroepsvereniging voor Arbeids- en Organisatiedeskundigen en als deskundigen opgenomen in de Arbowet om te adviseren over de PsychoSociale Arbeidsbelasting (PSA).

Uw vraag, ons werk!
Inzet op Maat en Duurzame Inzetbaarheid

Uw medewerkers inzetten, passend bij hun talenten en met een optimaal resultaat voor de organisatie, dat is het doel van duurzame inzetbaarheid. Direct rijst dan de vraag HOE!

‘Duurzame Inzetbaarheid’ en ‘Inzet op Maat’ zijn grote begrippen en waar begint u dan?
Begint u bij preventie? Begint u bij de problemen die u tegen komt in uw organisatie? Stuurt u op de inzetbaarheid van groepen medewerkers in uw organisatie of geeft u aandacht per individu? Allemaal vragen waar geen eenduidig antwoord op mogelijk is. Het is maatwerk! En daarnaast zijn er ook mogelijkheden te benutten die voor elk bedrijf waardevol zijn!

En daar komen wij van Beroepsvereniging voor Arbeids- en Organisatiedeskundigen om de hoek.
Wij staan open voor alle vragen over Duurzame Inzetbaarheid. Of deze nu gaat over
• hoe het arbobeleid om gezet kan worden in een beleid voor duurzame inzetbaarheid of
• hoe gezorgd kan worden voor een sociaal veilige werkomgeving of
• hoe de werkdruk aangepakt kan worden of
• hoe een gesprek gevoerd kan worden met een frequent verzuimer of
• hoe het gesprek over verzuim omgebogen kan worden naar ‘inzetbaar zijn’ of
• hoe medewerkers eigenaarschap aangereikt kan worden voor hun kwaliteit van arbeid of
• hoe de samenwerking in de organisatie kan verbeteren of
• hoe ………

Kortom, alle vragen zijn welkom.
Onze helpdesk van Beroepsvereniging voor Arbeids- en Organisatiedeskundigen vindt u midden op de beursvloer en u kunt bij ons aan tafel schuiven met uw vraag.
Als arbeids- organisatiedeskundigen hebben we ons gespecialiseerd in de vraagstukken rondom Duurzame Inzetbaarheid. Wij denken met u mee. We maken eveneens gebruik van alle deskundigheid die zich op de beursvloer bevindt en kunnen u naar hen doorverwijzen.