Maandag 7 november 2016

Hoofdpodium

Zaal Dexter 28

Dinsdag 8 november 2016

Hoofdpodium

Zaal Dexter 28

Kies uit een keur aan activiteiten en sessies rondom verschillende aspecten van duurzame inzetbaarheid. Het programma van beide dagen is niet identiek en kan wijzigen:

   • Workshops
    Voor een verdere verdieping kun je kiezen uit meer dan 30 workshops. Het zijn sessies van 30 minuten gericht op een specifiek aspect. Een effectieve manier om te zien welke aanpak mogelijk is voor een specifiek vraagstuk. Je ontvangt van ons op de dag zelf een batch waarop de workshops staan die je gekozen hebt, zo weet je precies wanneer je waar wordt verwacht.
   • Duurzaam Inzetbaarheidsdiner
    Op maandagavond 7 november organiseren we het Duurzaam Inzetbaarheidsdiner. Een diner waarin wordt stil gestaan bij de rol van leidinggevenden bij duurzame inzetbaarheid. Er is een beperkt aantal plekken voor deze avond beschikbaar.
   • Duurzaam Inzetbaarheidsspel
    Als je echt wilt beleven wat duurzame inzetbaarheid inhoudt, dan kun je meedoen aan het Duurzaam Inzetbaarheidsspel. Een spel gebaseerd op de koerskaart en is aangevuld met expertise van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid. Gedurende 2 uur lang gaat u in groepjes met andere HR-professionals aan de slag en zoekt met behulp van experts oplossingen voor hele concrete vragen gericht op een concrete casus.