Programma Hét event Duurzame Inzetbaarheid

30 keuzesessies
Kies voor verdieping in het onderwerp van uw keuze uit een van de 30 sessies. In 45 minuten gaat u de diepte in samen met onze experts en andere professionals. Een effectieve manier om te zien welke aanpak mogelijk is voor een specifiek vraagstuk.

Bekijk de timetable en stel uw eigen programma samen binnen de 30 keuzesessies over duurzame inzetbaarheid!

Keynote sprekers hoofdpodium

K1: Big data + Duurzame Inzetbaarheid = Duurzame People Analytics

Dirk Jonker, Founder, CEO Crunchr

People Analytics inzetten voor het bevorderen van duurzame inzetbaarheid. We willen het misschien wel, maar het is makkelijker in de (strategische) plannen gezet, dan daadwerkelijk gedaan. Want wat is People Analytics nu eigenlijk? Hoe start je ermee? Waar positioneer je het in je organisatie? Welke rol speelt IT? Welke competenties zijn nodig om succesvol te zijn? In deze interactieve keynote maakt u kennis met de kansen (en bedreigingen) van People Analytics

K2: Arbeidsmobiliteit en employabilty over de levensloop

Annet de Lange: Lector Human Resource Management bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

In deze presentatie neemt Annet de Lange de aanwezigen mee in de inzichten over arbeidsmobiliteit en employability over de levensloop. Wat zijn relaties tussen ouder worden en employability en welke rol kan mobiliteit spelen om breed employabel te blijven nu en in de toekomst?

K3: De Leer(r)evolutie

Jeroen Busscher,strateeg, managementgoeroe op het gebied van organisatiegedrag.

We zijn ons er allemaal zo langzamerhand wel van bewust dat we ons leven lang moeten leren. Maar niet alleen dát we moeten leren is veranderd ook wát we moeten leren en vooral hóe we moeten leren. In een prikkelende presentatie zet Jeroen de ontwikkelingen op een rij en geeft heldere handvatten hoe het nieuwe leren in uw organisatie vorm te geven.

K4: Ben jij fit for the job?

Bram Bakker,uitgever, psychiater, schrijver, voormalig medisch-directeur.

De kern van duurzame inzetbaarheid gaat met name over hoe je jezelf fit houdt voor de job. Niet alleen voor de korte termijn, waar veel organisaties de focus op leggen, maar juist ook voor over vijf tot tien jaar. Is de manier zoals je nu werkt en functioneert vol te houden voor later? Bakker vertelt je in deze keynote over de eigen verantwoordelijkheid die je hebt om je vitaliteit te bewaken. Je mag jezelf nooit verwijten dat je er niet alles aan gedaan hebt om bijv. een burn-out te voorkomen! 

 
cr7a2937
cr7a2851
cr7a2853
cr7a3287