In de komende weken onthullen wij alle keynote sprekers en keuzesessies. Wilt u hiervan een e-mail ontvangen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Maandag 20 november 2017

 
glenn-van-der-burg
cristel-van-de-ven
Ellie Lust
Marion Renes werkt sinds 1981 in de gezond en welzijnssector in diverse functies. Van verpleegkundige tot manager. Gezondheid, welzijn en inzetbaarheid van medewerkers loopt als een rode draad door haar werkzame bestaan. De laatste 17 jaar werkt zij als trainer, coach en spreker. Vandaag vanuit haar functie als trainer/spreker voor Trafieq, een training- en adviesbureau op gebied van alcohol, drugs, medicijnen en veiligheid.  Zij is één van de trainers van de educatieve maatregelen (EMA, LEMA en EMG) waarvan Trafieq landelijk de enige uitvoerder is.  Daarnaast geeft zij voorlichting over de gevolgen van alcohol, drugs en medicijnen op de werkvloer. "Op de werkvloer? Dat komt bij ons niet voor!!" is een veel gehoorde uitspraak. Marion neemt de mensen op spraakmakende wijze mee in de feiten en fabels rondom middelengebruik op de werkvloer en de onzichtbare gevolgen hiervan. Ze voert nadrukkelijk geen antimiddelen campagne maar maakt mensen graag bewust van de voordelen van een alcohol-, drugs- en medicijnvrije werkvloer.
luk-smeyers
Ber Damen is bedrijfskundige en organisatiepsycholoog. Hij heeft twintig jaar ervaring met het leiden en managen van professionele organisaties en dertig jaar ervaring als adviseur. Zijn expertise ligt op het terrein van strategierealisatie, organisatieontwikkeling en veranderkunde en hij ondersteunt organisatie in het ontwikkelen van hun koers, leiderschap en medewerkers. Ook is hij als lector voor de Master in HRM verbonden aan de Hogeschool Avans+. Hij doet onderzoek naar en publiceert over de onderwerpen waarover hij adviseert (o.a.: De kunst van het volgen; zijn proefschrift Leiderschap & Motivatie: wat drijft en beweegt de topmanagers in Nederlandse organisaties?; Het Berenschot Leiderschapsboek: naar een nieuwe visie op leiderschap en leiderschapsontwikkeling; en De Hollandse School van Veranderen: 7 wetten van Transitie). Daarnaast is hij een veelgevraagde executive coach, treedt hij veelvuldig op als externe spreker en dagvoorzitter bij zakelijke bijeenkomsten, congressen en seminars en is hij actief als toezichthouder voor diverse organisaties.

Dinsdag 21 november 2017

 
glenn-van-der-burg
Paul ter Wal
marc-korse
Allard van Beek
Raymond Gruijs
frank-van-erkel_300x300
30 keuzesessies

Kies voor verdieping in het onderwerp van uw keuze uit een van de 30 sessies. In 30 minuten gaat u de diepte in samen met onze experts en andere professionals. Een effectieve manier om te zien welke aanpak mogelijk is voor een specifiek vraagstuk. Inschrijven voor de keuzessies is mogelijk vanaf week 45. U ontvangt van ons een e-mail zodra de inschrijvingen worden geopend.

NIEUW Startup Plein

We zijn enthousiast over de vele startups die hun nieuwe producten, diensten en oplossingen aan u gaan demonstreren. Leer de nieuwste trends en innovaties op de markt kennen!

NIEUW Experience Plein

Dat innovatie en duurzame inzetbaarheid hand in hand gaan bewijst Inzet op Maat u dit jaar met het Experience Plein. Hier kunt u de nieuwste oplossingen op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid écht voelen en ervaren!

 
cr7a2937
cr7a2853
CR7A2979
CR7A3480