Hét event Duurzame Inzetbaarheid

Hét event Duurzame Inzetbaarheid is het enige event in Nederland over Duurzame Inzetbaarheid waarbij een beursvloer, congres, interactieve sessies en het netwerken wordt gecombineerd. Hierdoor stelt de  bezoeker zijn eigen programma samen, afhankelijk van de vragen waar men een antwoord op wilt hebben.

Kom met de professionals in contact over duurzame inzetbaarheid, waaronder HR-professionals, OR-leden en (lijn)managers.

Het event kenmerkt zich door een ijzersterk inhoudelijk programma, een interessante beursvloer, inspirerende sessies en veel netwerkmogelijkheden. Hét podium om uw organisatie én expertise te presenteren.

Uw organisatie mag hier niet ontbreken! Wacht niet te lang en regel nu uw deelname

Toon uw diensten en/of producten
Eén van de belangrijkste bezoekredenen is het oriënteren op nieuwe diensten of producten. Laat de doelgroep kennis maken met uw diensten en/of producten. Bezoekers komen ervaring en inspiratie opdoen. Dit is dé kans om uw dienst in de spotlight te zetten. Deelnemen aan hét event Duurzame Inzetbaarheid staat garant voor het leggen van nieuwe contacten, relatiebeheer en creëren van naamsbekendheid.

Neem contact met ons op

Rick Sassen
Accountmanager HR Portfolio
Vakmedianet B2B

T (088) 584 06 13
M (06) 31 933 873
E ricksassen@vakmedianet.nl

Veel netwerkmogelijkheden
Face-to-face met de professionals: interessante en kwalitatieve contactmomenten

Organisatie op het podium
Presenteer een korte casus / lezing of sponsor een keynote spreker en etaleer de organisatie

Op Maat Pakket

Heeft u andere wensen met betrekking tot uw deelname of wilt u één van bovenstaande pakketten uitbreiden met een grotere stand, meerdere sessies of juist een uitgebreid communicatie traject voor- en/of achteraf het event? Neem dan contact met ons op!

Voor Carrièrepoort was het een geslaagd event, met een interessante en belangrijke beïnvloedingsgroep.

Carrièrepoort

De verzorging en voorbereiding van Inzet op Maat hebben wij als positief ervaren! De twee dagen waren goed verzorgd. Wij zelf hebben goede exposure gekregen tijdens de dag zelf.

Great Place To Work

Gisteren was voor ons een geslaagde dag op Inzet op Maat. Er werd enthousiast gereageerd op onze plenaire presentatie en workshop. We erg tevreden met deze dagen.

CZ

De variëteit van aanbieders op de beursvloer vind ik goed aan Inzet op Maat.

Het Personeelspunt

Een goede representatie van de arbeidsmarkt, van werkzoekenden tot vitaliteitsverantwoordelijken binnen grote corporaties.

Inzet op Maat heeft een goede opkomst van HR managers. Het is vakinhoudelijk met workshops en heel sfeervol.

Fysergo