Verbonden aan Inzet op Maat 2016 zijn

 
125 2 days mood
adaptics125
ama_125
Logo_Animo+Payoff
BA&O
Bavaria logo
Blik op werk
Logo BvdV 125
Logo cz 125
Effectory 2016
Logo NL-FOP125
125 F4NF
Finbase 2016
Fitvitaal125
Logo Fysergo125
gemeentegroningen
GezondEffect 2016
GPTW 125
Logo ICARA_125
IOI Loders Croklaan
Jouw ontwikkeling eerst
KPN logo
125x125
merlijn 2016
Mind at Work 2016
Motivacation
LogoNPDI_125
NBPO 2016
125x125
Oosterhoorn 125
brand -OPP brandmark
Over the moon Amsterdam
Logo-HPP_125
Print
Logo Renault 125
Lolo schiphol-group 125
SCOL10_xxxx_LOG-ontwerp
Sectorinstituut
Drukwerk
SKB_O&A_logo_blauw_125
Stress alert 2016
LogoTalentCoach_125
UNICEF NL cyaan
Urbanus Mickers 125
Vitalavie_logo 2016
125 WOR online
xpert-hr-125
zelf aan het werk
Logo ZvdZ 125

2daysmood

125 2 days mood

Adaptics

adaptics

AMA

ama_125

Animo

Logo_Animo+Payoff

BA&O

BA&O

Bavaria

Bavaria logo

Blik op Werk

Blik op werk

Bruggink & Van der Velden

Logo BvdV 125

CZ

Samen kan je meer dan alleen. Het is belangrijk dat alle medewerkers zich goed voelen. Want met sterke individuen maak je een sterk collectief. Maar iedereen fit houden is geen makkelijke taak. Als HR verantwoordelijke heb je te maken met veel belangen. Hoe goed je je werk ook doet; bedrijfsvoering en werkdruk zullen altijd blijven bestaan. Met ziekte en verzuim zul je als HR manager of directie altijd moeten dealen. Daar komt de verschuiving van verantwoordelijkheid vanuit de overheid nog eens bovenop. Het wordt dus steeds belangrijker om de zorgbehoefte van een bedrijf in een breder perspectief te zien en oplossingen te bedenken voor problemen, voordat ze problemen worden. Dat begrijpen wij van CZ maar al te goed. Medewerkers gezond aan het werken houden is een gezamenlijke inspanning. Samen werken om mensen gezond te maken en houden.
Hoe? Door intensief samen te werken met directies, HR managers en zorgpartners. En samen werken betekent niet alles samen doen. CZ is de middle man en kent alle experts. Zo kan iedereen in de praktijk doen waar hij goed in is. Door écht te luisteren, ontstaan échte oplossingen. En ook al is niet elk probleem direct op te lossen. Het feit dat er geluisterd wordt én aan wordt gewerkt, dat is al het halve werk. Als we samen werken aan de gezondheidsrisico’s van het bedrijfsleven houden we iedereen aan het werk.

Samen werken aan gezonde medewerkers.
CZ. Alles voor betere zorg.

Effectory

Effectory is opgericht vanuit de overtuiging dat organisaties die goed in contact staan met hun eigen medewerkers en klanten beter presteren en leuker zijn om voor te werken. Wij werken met meer dan honderdvijftig collega’s dag in dag uit met veel plezier om organisaties te helpen het contact met hun medewerkers en klanten verder te verbeteren.

Medewerkers en klanten zien namelijk haarscherp waar de organisatie verder kan verbeteren, waar de organisatie aan effectiviteit kan winnen en waar besparingsmogelijkheden liggen. Als je ze maar op de juiste manier naar hun ideëen vraagt!

Door middel van onze onderzoeken hebben wij het voorrecht om jaarlijks bij zo’n 800 organisaties een kijkje in de keuken te nemen en hen te adviseren uit naam van hun medewerkers. In 2016 hebben wij in totaal ruim 400.000 medewerkers gevraagd naar hun werkbeleving. Zij zijn werkzaam in diverse sectoren: (zakelijke) dienstverlening, bouw, onderwijs, overheid, productie, retail en zorg.

EU-OSHA

Logo NL-FOP125

Finance for Non-Financials

125 F4NF

Finbase

FinBase geeft medewerkers via MijnGeldzaken.nl en onafhankelijk advies inzicht in de persoonlijke financiële situatie en de gevolgen van veranderingen en keuzes. Op verschillende terreinen zijn aanpassingen gedaan in ons sociale stelsel. Pensioenleeftijden worden verhoogd en uitkeringen aangepast. De werkgever heeft een belangrijke rol bij het geven van goede informatie aan medewerkers. Een verantwoordelijkheid die ook steeds meer in de wet wordt vastgelegd. Lees meer

Fitvitaal Service

Fitvitaal Service en TNO maakten samen een innovatieve app voor werkstress preventie: FitU die al jouw gezondheidsmetingen op 1 dashboard presenteert. Je kunt een persoonlijk stressmeting doen met jouw eigen smartphone. Deze innovatie is samen met TNO ontwikkeld en is uniek vanwege de gevalideerde resultaten, adviezen en compleetheid. De online adviezen en tips worden ondersteunt door een offline coach.

MKB en groot bedrijven hebben veel belangstelling omdat werkstress een toenemend % ziekteverzuim oplevert. Steeds meer jongeren klagen over werkstress; 52% van het verzuim bestaat uit werkstress en 5% heeft burnout. Dergelijk klachten leveren veel schade op in zorg- inkomenskosten en mentale littekens. Ook arbodiensten zien potentie in FitU om deze in hun preventieve aanpak te zetten. Lees meer

Fysergo

ERVAAR DE KRACHT VAN MENSEN
Fysergo is een landelijk werkend adviesbedrijf dat bedrijven gericht ondersteunt bij het vormgeven van zijn duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Vanuit een programma aanpak helpen we organisaties om grip te krijgen op eigenaarschap en leiderschap op het thema vitaliteit en inzetbaarheid. Zo zet Fysergo met zijn consultants, bedrijfsfysiotherapeuten, vitaliteitscoaches en (prestatie)psychologen organisaties in beweging met als doel mensen en teams optimaal te laten presteren vanuit hun kracht.
www.fysergo.nl

Gemeente Groningen

gemeentegroningen

Gezond Effect

GezondEffect125

Goede Praktijken Competitie

De Goede Praktijken Competitie: Gezond werk voor alle leeftijden!
Het Europees Agentschap voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk organiseert iedere 2 jaar een goede praktijken competitie als onderdeel van de Europese campagne. In 2016 en 2017 is Duurzame Inzetbaarheid het campagnethema, en wordt er in 28 lidstaten campagne gevoerd.
Vanuit Nederland voert het Nederlands Focal Point (TNO) de campagne uit in nauwe samenwerking met sociale partners en SZW (https://osha.europa.eu/nl). Op 1 november wordt bekend gemaakt wie de winnaar is.

Tijdens Inzet op Maat zullen twee finalisten vanuit de Goede Praktijkencompetitie vertellen over de wijze waarop zij duurzame inzetbaarheid hebben aangepakt in hun organisatie. Vanuit het agentschap hopen we dat deze voorbeelden een inspiratiebron zijn voor de bezoekers van het vakevent. Als je meer wilt lezen over de GP-competitie, klik dan hier.

Great Place to Work

Great Place to Work® ontdekte ruim 25 jaar geleden dat vertrouwen de meest onderscheidende factor op de werkplek is. Organisaties die een organisatiecultuur van vertrouwen hebben, overtreffen duidelijk hun concurrenten. Zij presteren beter op het gebied van omzet, productiviteit, samenwerking en innovatie.

Great Place to Work® voert wereldwijd onderzoek uit naar de mate van vertrouwen die medewerkers hebben in hun management, in hoeverre zij trots zijn op hun baan en plezier hebben met hun collega’s. GPTW helpt organisaties door middel van onderzoek, trainingen, inspiratiesessies en het delen van Best Practices. Eind maart 2017 erkent het instituut goed werkgeverschap door het bekendmaken van de lijst van Best Workplaces 2017.

www.greatplacetowork.nl

Icara

Logo ICARA_125

IOI Loders Croklaan

IOI Loders Croklaan

Jouw Ontwikkeling Eerst

Jouw ontwikkeling eerst

KPN

KPN logo

De Langhenkel Groep

De Langhenkel Groep

De Langhenkel Groep is al meer dan 25 jaar actief voor overheden en bedrijven in heel Nederland. Ons bedrijf bestaat uit verschillende onderdelen die allemaal hun eigen specialisme hebben. Zo detacheren Langhenkel Sociaal Domein, Langhenkel Ruimte en Langhenkel Zorg ruim 300 professionals binnen de overheid, woningcorporaties, de zorgsector, verzekeraars en het bedrijfsleven. Het onderdeel Langhenkel Opleiding, Training & Advies verzorgt praktijkgerichte opleidingen, cursussen, trainingen en coachingstrajecten in heel Nederland. Ieder jaar scholen we ruim 5.000 externe cursisten. Ook onze eigen professionals worden continu door ons getraind. Al onze opleidingen, cursussen, trainingen en coachingstrajecten kunnen bij opdrachtgevers in huis (in company) worden verzorgd. We zorgen hierbij altijd voor maatwerk. Daarnaast is het veelal mogelijk om deel te nemen aan een open inschrijving.

125x125

Merlijngroep

Merlijn Groep is een multidisciplinaire organisatie met focus op professionele communicatie, mediation en conflictmanagement. Merlijn Groep biedt een breed scala producten van praktijkgerichte trainingen en advies op het gebied van mediation, medezeggenschap, conflictcoaching, juridische vaardigheden en onderhandelen. Onze nieuwe methode van integrale conflictaanpak is ondergebracht in dochteronderneming Het Conflictwarenhuis.
www.merlijngroep.nl

Mind at Work

Mind at Work is specialist op het gebied van arbeid, scholing en gezondheid. Met de juiste training, deskundige en persoonlijke begeleiding helpen wij u en/of uw werknemer (weer) duurzaam aan het werk of op de werkplek. Door onze jarenlange ervaring in de begeleiding van jongeren en volwassenen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt zijn wij thuis in en op de inclusieve arbeidsmarkt.  Bezoek ons in de netwerkruimte!

Motivaction

Motivacation

Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid

Het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI) is een platform voor adviseurs, kenniscentra en organisaties. Onze partners bieden u graag een maatwerk oplossing voor problemen op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Duurzame inzetbaarheid is tenslotte een breed begrip. Het gaat over langer, gezond doorwerken met plezier. Over mentale en fysieke fitheid, over de balans tussen werk en privé, maar ook over loopbanen in- en extern. Waar begin je?

Binnen het NPDI brengen we wetenschap en praktijk bij elkaar. We maken volop gebruik van bestaande en nieuwe effectieve methoden. We inspireren elkaar en bewaken samen met TNO de kwaliteit. U kunt gebruik maken van de producten en diensten en het portaal van het NPDI. De gratis oriëntatiescan helpt u focus aan te brengen en inzichtelijk te maken welke onderwerpen voor uw organisatie van belang zijn.

Ook kunt u tijdens Inzet op Maat meedoen aan het Duurzame Inzetbaarheidsspel. Hier gaat u in kleine groepen op onderzoek waar u staat en welke vervolgstappen u het beste kunt nemen om de inzetbaarheid binnen uw organisatie te vergroten. Het spel duurt 1,5 uur en is gratis. Onder de deelnemers wordt een coachsessie van een van onze partners verloot!

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Of wilt u partner worden van NPDI? Neem dan contact op met Wouter van Ginkel via 088 8665249 of info@npdi.nl

NBPO

NBPO logo kleur blok-blok

Onze Coach

Duurzame Inzetbaarheid en Zelfregie gaan hand in hand. Als Managed Service Provider in coaching stelt OnzeCoach dit principe in al haar handelen centraal.

OnzeCoach:

  • Professionele coaching vanaf 3 gesprekken tegen een vast tarief*
  • Uw eigen bedrijfsportal met 24/7 grip op kosten, kwaliteit en resultaten
  • Uw medewerker zoekt een passende coach en boekt online afspraken in
  • Stel uw eigen coachteam samen uit ons landelijke kernteam van 40 coachprofessionals en uw eigen preferred coaches
  • Integratie interne coaching is mogelijk
  • Centraal , decentraal of gecombineerd voor u in te richten
  • Administratieve  ontzorging op alle aspecten van coaching
  • Wetenschappelijk onderzoek naar de effectiviteit van coaching in uw organisatie

* resultaten 2015: gemiddelde trajectdduur van 4,3 gesprekken (benchmark: 7) met een gemiddelde tevredenheidsscore van 9

Kijk voor meer informatie op www.onzecoach.nl

Oosterhoorn Medezeggenschap

Oosterhoorn Medezeggenschap is een professioneel en dynamisch bureau voor OR-training en begeleiding. Dit alles gestoeld op onze ruime ervaring binnen de medezeggenschap. Wij bieden maatwerktrainingen en begeleiden/adviseren OR-en bij de behandeling van voorgenomen besluiten. Wij zien het als een uitdaging om samen met OR-en en hun bestuurders de medezeggenschap op een praktische manier en met participatie van medewerkers vorm te geven. Wij prikkelen OR-en om op een ondernemende manier een waardevolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van hun organisaties. Wij gaan hierbij praktisch en doelgericht te werk waarbij de eigen actualiteit van iedere OR centraal staat.

OPP

brand -OPP brandmark

Over the moon

Over the moon Amsterdam

Het PersoneelsPunt

Een werkgever kan terecht bij 1 bureau voor vragen op het gebied van HRM, HRD/coaching, re-integratie/outplacement en bedrijfscoaching. Wij ondersteunen, adviseren en ontlasten organisaties bij de invulling van diverse vraagstukken op de voorgenoemde onderwerpen op projectbasis of interim basis. Doel is om individuen en organisaties samen te brengen wat een bijdrage levert aan de continuïteit van ondernemingen en het plezier van mensen in het werk.

Poli voor Arbeid

Poli voor Arbeid is een professionele dienstverlener op het gebied van gezondheidsmanagement, vitaliteit en werk. Met onze innovatieve programma’s bevorderen wij de gezondheid en persoonlijke effectiviteit van werknemers. Onze multi-disciplinaire aanpak zorgt voor een meetbaar resultaat, ook op lange termijn.
Poli voor Arbeid biedt mensen met langdurige gezondheidsklachten een nieuw perspectief. Ons revalidatieprogramma zorgt ervoor dat werknemers met fysieke klachten, pijn- en of vermoeidheidsklachten of burn-out- verschijnselen, een vermindering van klachten ervaren. De werknemer leert een juiste balans te vinden op het gebied van belasting en belastbaarheid en leert ander gedrag aan. De werknemer neemt zelf weer het initiatief. Daarop aansluitend is ons unieke duurzame inzetbaarheidsprogramma Actief in Arbeid ®. Door de focus op de klachten en ervaren belemmeringen is het onderdeel werk veelal naar de achtergrond verdwenen. Middels het programma komt de focus op de mogelijkheden te liggen waardoor volledige en duurzame reïntegratie wordt bewerkstelligd. De werkgever wordt uiteraard bij dit proces betrokken.
Poli voor Arbeid is gevestigd op het terrein van Dekkerswald te Groesbeek in het gebouw de Kentering. De prachtige bosrijke omgeving biedt volop gelegenheid voor ontspannen wandelingen.

Renault Nederland

Logo Renault 125

Schiphol Group

Lolo schiphol-group 125

Scolea

SCOL10_xxxx_LOG-ontwerp

Sectorinstituut

Sectorinstituut

Sense health

Drukwerk

SKB

SKB is een onderzoeks- en adviesbureau, gespecialiseerd in onderzoek naar het functioneren van organisaties en hun medewerkers. We werken ruim 25 jaar voor organisaties in vrijwel alle economische sectoren, zoals zorg, overheid, industrie en zakelijke dienstverlening. In die tijd hebben we zo’n 15.000 medewerkeronderzoeken gefaciliteerd. Meer weten?

Stress-Alert-System

Print

Talentcoach

Maak het verschil
Talentcoach is een social enterprise. Talentcoach traint en coacht werknemers op de ontwikkeling van hun talenten, die dit vervolgens weer inzetten om het verschil te maken in de levens van kwetsbare stadsgenoten. Dit heeft een verrijkend effect op hun eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling. Tegelijkertijd krijgen kwetsbare stadsgenoten de mogelijkheid om hun leven weer op de rit te krijgen en actief deel te nemen aan de maatschappij. Winst voor de werknemer, het bedrijf én voor de maatschappij.

Talentcoach heeft succesvolle projecten in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Talentcoaches uit het bedrijfsleven (o.a. Shell, KPN, Accenture) vinden ons: Ze willen hun coaching- en managementvaardigheden verbeteren. Iets waarvan hun werkgevers natuurlijk ook profiteren.

Unicef

UNICEF NL cyaan

Urbanus & Mickers

Urbanus & Mickers Teamtraining maakt samenwerken leuker en effectiever door leiders en teams sterker te maken.
Met 15 jaar ervaring en een energieke aanpak kunnen we Ondernemingsraden effectief begeleiden naar de volgende stap. We stimuleren hen om te groeien tot een professioneel medezeggenschapsteam en een gelijkwaardig strategisch partner voor het bestuur. We introduceren tools en kennis, getoetst in de praktijk. Graag laten we zien wat wij in huis hebben en wat we voor uw team kunnen betekenen. Wij geloven dat we eerst onze waarde moeten tonen voordat we onmisbaar kunnen zijn. Kom langs en ga naar huis met concreet rendement. Laat je door ons inspireren! In samenwerking met Oosthoorn MZ bieden we een prachtig traject, waarbij we de organisatie en de OR gezamenlijk naar een effectieve netwerkorganisatie begeleiden. Benieuwd naar de toekomst van medezeggenschap, kom eens kijken…

Vitalavie

Vitalavie_logo

WORonline

125 WOR online

XpertHR

xpert-hr-125

Zelf aan het werk

zelf aan het werk

Zorg van de Zaak

Logo ZvdZ 125

Jouw bedrijfsnaam hier