FAQ

Aanmelding, betaling en annulering

 • Kan ik mij nog aanmelden?
  Inschrijven is mogelijk zolang het inschrijfformulier is geopend. Wij vermelden het op deze website als het event is volgeboekt.
 • Kan ik mij ook op de dag zelf nog aanmelden?
  Ja, het is mogelijk om u op de dag zelf nog te registeren bij de registratiebalie. Let op: u kunt dan niet contant of met pin betalen. Na het invullen van een aanmeldformulier ontvangt u digitaal een factuur om de betaling te voldoen. Indien mogelijk raden wij u aan om voorafgaand aan het event de registratie volledig te maken, zodat u bij de ontvangst dit niet meer hoeft te regelen.
 • Ik heb nog geen factuur gekregen voor het event. Mag ik dan wel komen?
  U ontvangt de factuur als bijlage bij de bevestiging. Heeft u geen bevestiging ontvangen? Stuur een e-mail naar aanmeldingenevents@vakmedianet.nl dan controleren wij of uw registratie goed is verwerkt. Heeft u wel een factuur ontvangen, maar is de betaling nog niet voldaan? Betaal dan de factuur binnen de betaaltermijn en kom naar het event.
 • Helaas moet ik mijn aanmelding annuleren, hoe doe ik dat?
  Annuleren kan alleen schriftelijk. U kunt een mail sturen naar aanmeldingenevents@vakmedianet.nl. U ontvangt van ons een bevestiging van afmelding. Bij annulering vervalt uw betaalde inschrijfgeld in verband met administratiekosten
 • Ik ben verhinderd, maar mijn collega wil graag in mijn plaats komen, mag dat?
  U kunt bij verhindering een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. U kunt de naam van uw vervanger doorgeven via aanmeldingenevents@vakmedianet.nl.
 • Moet ik de registratiebevestiging meenemen op de dag zelf?
  We verzoeken u om de registratiebevestiging geprint mee te nemen. U kunt deze ook op een mobiel apparaat tonen bij binnenkomst.

Presentaties

 • Worden de presentaties van de sprekers achteraf beschikbaar gesteld?
  Ja, na het event ontvangt u een e-mail met daarin een link naar de presentaties. Wij publiceren alleen de presentaties die beschikbaar worden gesteld door de sprekers.
 • Waarom krijg ik een evaluatie?
  Wij hechten veel waarde aan uw mening hoe u de dag heeft ervaren, van sprekers tot de locatie. Deze evaluatie gebruiken wij om de events die wij nog gaan organiseren te verbeteren.

Locatie en voorzieningen

 • Hoe kan ik de locatie het makkelijkst bereiken?
  Fokker Terminal
  Binckhorstlaan 249
  2516 BB Den Haag

  Fokker Terminal is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Wel zijn er grote werkzaamheden voor de deur van het pand aan de gang, houd dus goed de (aangepaste) verkeersborden in de gaten.

  Auto
  Bekijk de route met de auto op de website van Fokker Terminal.

  OV
  Neem vanaf Station Den Haag HS bus 26 richting Voorburg Station. Vertrekhalte treft u aan de achterkant van het station, naast de Haagse Hogeschool. Uitstappen bij halte Zonweg, 100 meter teruglopen, De Fokker Terminal ligt aan de overzijde van de Binckhorstlaan. Zie vertrektijden van bus 26 of een reisadvies op maat met 9292.nl.

 • Waar kan ik parkeren en hoeveel kost parkeren?
  De Fokker Terminal beschikt over 380 eigen parkeerplaatsen waar u gratis kunt parkeren. Hierbij geldt vol is vol.
 • Is er catering inbegrepen?
  We houden de toegangsprijs graag laag en dat kunnen we mede doen met behulp van al onze partners. De deelnameprijs is exclusief versnaperingen maar uiteraard kun je de hele dag koffie, thee, drankjes, tussendoortjes en een heerlijke lunch kopen (zowel contant als per pin te betalen).
 • Is er een garderobe? Zijn er kluisjes?
  Er is op locatie een (onbewaakte) garderobe aanwezig. Er zijn geen kluisjes. We raden aan om waardevolle spullen thuis te laten of gedurende het event bij u te houden.

Overige vragen

 • Welke social media kanalen gebruiken jullie?
  Laat uw stem horen en twitter mee met @inzetopmaat en stuur een bericht met #IOM. Blijf zo op de hoogte van het laatste nieuws.
 • Hoe krijg ik toegang tot WIFI?
  U heeft gratis toegang tot WIFI, hiervoor is geen inlogcode nodig.
 • Fotografie en film
  Tijdens het event wordt er gefotografeerd en gefilmd. Wij gebruiken deze beelden voor een terugblik en ter promotie van volgende events. Wilt u niet op de foto of video komen, loop dan langs bij onze informatiebalie.