FAQ

1 Aanmelding, betaling en annulering
1.1 Kan ik mij nog aanmelden?
Je kunt je inschrijven zolang het inschrijfformulier is geopend. Wij vermelden het op deze website als een event is volgeboekt.

1.2 Kan ik mij ook op de dag zelf nog aanmelden?
Ja, het is mogelijk om jezelf op de dag zelf nog te registeren bij de registratiebalie. Let op: je kunt dan uitsluitend met PIN betalen. Indien mogelijk raden wij je aan om voorafgaand aan het event je registratie volledig te maken, zodat je bij de ontvangst dit niet meer hoeft te regelen.

1.3 Ik heb nog geen factuur gekregen voor het event. Mag ik dan wel komen?
Je ontvangt de factuur als bijlage bij de bevestiging. Heb je geen bevestiging ontvangen? Stuur een e-mail naar info@inzetopmaat.nl dan kijken wij jouw registratie na of alles goed is verwerkt. Heb je wel een factuur ontvangen, maar is de betaling nog niet voldaan? Betaal dan de factuur binnen de betaaltermijn en kom naar het event.

1.4 Helaas moet ik mijn aanmelding annuleren, hoe doe ik dat?
Annuleren kan alleen schriftelijk. Je kunt een mail sturen naar info@inzetopmaat.nl Je ontvangt van ons een bevestiging van afmelding. Bij annulering vervalt jouw betaalde inschrijfgeld in verband met administratiekosten

1.5 Ik ben verhinderd, maar mijn collega wil graag in mijn plaats komen, mag dat?
Je kunt bij verhindering een vervanger van jouw inschrijving gebruik laten maken. Je kunt de naam van jouw vervanger doorgeven via info@inzetopmaat.nl. Voor overige vragen kun je terecht bij onze afdeling congresregistratie via info@inzetopmaat.nl

1.6 Moet ik de registratiebevestiging meenemen op de dag zelf?
We verzoeken je om de registratiebevestiging geprint mee te nemen. Je kunt deze ook op een mobiel apparaat tonen bij binnenkomst.

2 Locatie en voorzieningen
2.1 Hoe kan ik de locatie het makkelijkst bereiken?
1931 Congrescentrum Brabanthallen
Oude Engelenseweg 1
5222 AA Den Bosch
1931 Congrescentrum Brabanthallen ligt aan Brabanthallen ’s-Hertogenbosch en is slechts één uur rijden van Apeldoorn, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Venlo en Antwerpen. Binnen een straal van 60 kilometer bereik je 6,5 miljoen belangstellende bezoekers. Voor wie met de trein wil komen, ligt het Centraal Station van Den Bosch op loopafstand.

Openbaar vervoer
1931 bevindt zich op ongeveer 10 minuten loopafstand van Centraal Station Den Bosch. Je dient daarbij de stationsuitgang “West” te nemen en het bord “Brabanthallen” te volgen. De weg naar 1931 kan je gemakkelijk vinden door het spoor aan jouw „rechterhand‟ te houden. Na ongeveer 9 minuten kom je aan op een kruispunt en zie je de toren van 1931 Congrescentrum Brabanthallen, en onder deze toren tref je de hoofdentree van 1931.

2.2 Waar kan ik parkeren en hoeveel kost parkeren?
1931 beschikt over een zeer ruime parkeergelegenheid. Een parkeerkaart kost € 8,- en is op locatie te koop.

2.3 Is er catering inbegrepen?
Op het cateringplein kun je diverse (biologische) broodjes, snacks en dranken kopen. Indien je een toegangskaart heb gekocht inclusief lunch, dan kan je op het cateringplein een lunchpakket ophalen.

2.4 Ik ben allergisch voor….. Aan wie kan ik dit doorgeven
Heb je dieetwensen waar wij rekening mee moeten houden? Geef dit dan aan op het inschrijfformulier.

2.5 Is er een garderobe? Zijn er kluisjes?
Er is op locatie een bewaakte garderobe aanwezig. Er zijn geen kluisjes. We raden aan om waardevolle spullen thuis te laten of gedurende het event bij u te houden.

3 Presentaties
3.1 Worden de presentaties van de sprekers achteraf beschikbaar gesteld?
Ja, na het event ontvang je een e-mail met daarin een link naar de presentaties. Niet iedere spreker stelt zijn of haar presentatie beschikbaar. Wij publiceren alleen de presentaties die beschikbaar zijn gesteld.
Ook sturen wij jou een evaluatie toe. Wij hechten veel waarde aan jouw mening hoe je de dag hebt ervaren, van sprekers tot de locatie. Deze evaluatie gebruiken wij om de events die wij nog gaan organiseren te verbeteren.

4 Online
4.1 Welke social media kanalen gebruiken jullie?
Laat jouw stem horen en twitter mee met @inzetopmaat en stuur een bericht met #IOM.
Blijf zo op de hoogte van het laatste nieuws.

4.2 Hoe krijg ik toegang tot wifi
U heeft gratis toegang tot wifi. U heeft hiervoor geen inlogcodes nodig. U hoeft alleen het KPN netwerk te selecteren en de voorwaarden te accepteren.

5 Overige vragen
5.1 Fotografie en film
Op deze dag wordt er gefotografeerd en gefilmd. Wij gebruiken deze beelden voor een
terugblik en ter promotie van volgende events. Wil je niet op de foto of video komen, loop dan langs bij onze informatiebalie.

Deze onderwerpen staan centraal

 • Vitaliteit

  Hoe kun je medewerkers stimuleren om langer gezond en gemotiveerd werken?

 • Betrokkenheid

  Op welke manier kan jij medewerkers aan je verbinden in een dynamische omgeving?

 • Ontwikkeling

  Op welke manier kan jij medewerkers motiveren om zichzelf te blijven ontwikkelen?

 • Organisatie

  Hoe ziet de toekomstige relatie tussen werkgever en werknemer eruit?

 • Meten

  Wat levert duurzame inzetbaarheid op?